1. CABINET VETERINAR
  2. DISTRIBUȚIE PRODUSE VETERINARE
  3. PETSHOP ON-LINE

Servicii

Alimente dietetice

Cabinetul veterinar INNOVET pune la dispoziția clienților o gamă variată de alimente dietetice de cea mai bună calitate, astfel încât tratamentul medicamentos al anumitor afecțiuni să fie însoțit și de utilizarea acestor produse.

Produsele din această categorie nu trebuie cumpărate și nici administrate animalului dumneavoastră "după ureche" sau după sfaturi primite de la prieteni "din experiența lor personală" și nici după recomandari primite pe forumuri, ci numai în urma recomandării medicului veterinar, în urma diagnosticării unei probleme de sănătate.

citește articolul chevron_right

Pașaport pentru animalele de companie

Pasaport pentru animaleÎncepând cu data de 01.01.2007, odată cu aderarea țării noastre la Uniunea Europeană, deplasarea animalelor de companie pe teritoriul Uniunii se poate face doar pe bază de pașaport, conform legislatiei europene in vigoare.

Cabinetul nostru pune la dispoziția colaboratorilor noștrii acest pașaport, mult îmbunătățit față de edițiile anterioare, de o calitate grafică deosebită, la nivelul standardelor Uniunii Europene.

citește articolul chevron_right

Microcipare

Transponderul (microcipul) este special proiectat și realizat pentru identificarea electronică a animalelor. El îndeplinește condițiile tehnice ale standardului ISO 11784/11785 (cu frevența de lucru 134,2 Khz) definit special pentru identificarea animalelor.

Microcipul sterilizat, pregătit pentru implantare subcutanată, este sub formă de seringă sau ac de unică folosință și este însoțit de un set de 6 etichete cu cod de bare având inscripționat codul unic al microcipului garantat de producător.

citește articolul chevron_right