1. CABINET VETERINAR
  2. DISTRIBUȚIE PRODUSE VETERINARE
  3. PETSHOP ON-LINE

Cabinet

Obiectivul cabinetului nostru este să aducem bucurie în viața animalelor de companie și a proprietarilor lor, să îmbunătățim relația dintre animale și proprietari, să contribuim la educația proprietarilor de animale.

Noi știm cât de mult înseamna pentru familia dumneavoastră copilul blănos pe care l-ați adoptat. Știm că este un membru cu drepturi depline și un prieten de nădejde. Respectăm relația unică dintre stăpân și companionul său, deoarece, înainte de a fi medici veterinari, suntem oameni care iubesc necuvântătoarele și ne dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru ca ele să fie și să rămână sănătoase.

Cabinetul veterinar INNOVET este alături de dumneavoastră și vă vine în ajutor atunci când nu știți cum să interpretați ce vă comunică companionul dumneavoastră. Experiența vastă a personalului veterinar vă stă la dispoziție pentru a descifra limbajul necuvântătoarelor și pentru a le ajuta, în orice situație.

Pasiunea, dedicarea și respectul pentru viață sunt doar câteva din calitățile pe care le stăpânim și care ne motivează să facem din INNOVET partenerul dumneavoastră. Medicii noștri, aparatura medicală de ultimă generație pe care o deținem, împreună cu dedicarea și profesionalismul cu care abordăm fiecare situație ne recomandă să apelați cu încredere la serviciile noastre.

Pentru a putea răspunde cât mai bine nevoilor dumneavoastră, cabinetul este deschis de luni până duminică și oferă o gamă largă de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viață cât mai sănătoasă animalului dumneavoastră de companie.

În portofoliul nostru veți găsi: consultații, tratamente, analize medicale veterinare, intervenții chirurgicale, ortopedie veterinară, internări, terapie intensivă, anestezie, hemodializă, ecografii abdominale, ecografii doppler, ecografii cardiace, electrocardiogramă, radiografii, vaccinări, deparazitări, implantare microcipuri, eliberare pașaport UE, înregistrare RECS (*Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân) etc.

Pregătesc harta, vă rog așteptați ...